Horúca čokoláda
Výrobníky čokolády a fontány na horúcu čokoládu sú ideálnym riešením pre reštaurácie, kaviarne, cukrárne či catering. Zabezpečujú rovnomerné ohrievanie a miešanie čokolády, čím vytvárajú dokonale hladkú konzistenciu. Fontány na čokoládu dodajú špeciálnym podujatiam luxusný a atraktívny prvok, ktorý zaujme každého hosťa.
Najpredávanejšie

○ do 700g čokolády
○ rozmer: Ø21x39 cm
○ 0,25 kW / 230 V

○ do 3l čokolády
○ rozmer: 24x29x41 cm
○ 0,8 kW / 230 V

○ 2,5 - 6 kg čokolády
○ rozmer: Ø33x70 cm
○ príkon: 0,265 kW / 230 V

○ do 5l čokolády
○ rozmer: 24x32x49 cm
○ 0,8 kW / 230 V
Profesionálne výrobníky čokolády a fontány sú navrhnuté na precízne ohrievanie, miešanie a servírovanie horúcej čokolády. Umožňujú udržanie správnej teploty, aby čokoláda zostala tekutá a lahodná po celý čas používania. Sú ideálne na prípravu teplej čokolády, dezertných polev či luxusné čokoládové fondue.
🟠 Výrobníky horúcej čokolády – presná regulácia teploty a miešanie
🟠 Fontány na čokoládu – atraktívne servírovanie na eventoch a podujatiach
🟠 Hladká a konzistentná čokoláda – ideálna na polevy, fondue a dezerty
🟠 Odolná konštrukcia a jednoduchá údržba – vyrobené z kvalitných materiálov
🟠 Rôzne objemy a kapacity – vhodné pre menšie prevádzky aj veľké podujatia
🟠 Perfektné pre kaviarne, cukrárne, hotely a cateringy
Zabezpečte si profesionálny výrobník čokolády alebo čokoládovú fontánu, vďaka ktorým vytvoríte nezabudnuteľné čokoládové zážitky. Objavte ich na Eurogastrop!